Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Akadálymentes környezet megvalósítása - domuslift.hu

Akadálymentesítés

Az akadálymentes környezet megvalósítása manapság már nem csupán jogszabályi előírás, de általános elvárás is. Az épített környezetben megtalálható akadályok nem csupán a mozgáskorlátozott személyeknek jelentenek nehézségeket, olykor áthidalhatatlan akadályokat, de az idős, nehezen mozgó embereknek és a babakocsival közlekedőknek, sőt, az érzékszervi problémákkal küzdőknek és szellemi fogyatékosoknak is.

 

Az akadálymentesítés feladata tehát a bármilyen okból nehezen mozgó, vagy nehezen tájékozódó személyek önállóságának segítése. Az akadálymentes környezet kialakításához nélkülözhetetlen a megfelelő hely biztosítása (például kerekesszéknek, járókeretnek), gyengén látók számára taktilis információk megjelenítése (például tapintható, Braille írásos gombok a liftekben), a nagyméretű nyomógombok, az elégséges világítás, hangbemondással közölt információk, csúszásgátló bevonatok, és még sorolhatnánk. Az akadálymentesítés tehát szakértelmet igénylő, komplex feladat, ezért a cégünk által forgalmazott termékek is az uniós elvárásoknak megfelelő, világszerte használt akadálymentesítő berendezések.

 

Mivel az élhető környezet szempontjából kulcsfontosságú a rendelkezésre álló hely legjobb és legpraktikusabb kihasználása, cégünk ennek megfelelően sokféle akadálymentesítő berendezést forgalmaz. Termékpalettánk az épített környezetben felmerülő valamennyi akadály leküzdésére kínál alternatívát. Az akadálymentes felvonók, lépcsőjárók, székliftek és függőleges mozgássérültemelők közül munkatársaink szívesen segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő megoldást. Kérjen tőlünk árajánlatot!