Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 DomusLift Hungary Kft. - domuslift.hu

Bemutatkozás

Cégünk, a DiMilanoLift Kft. (volt DomusLift Hungary Kft.) több mint 20 éves van jelen Magyarországon a piacvezető IGV Group hivatalos forgalmazójaként és más olasz felvonógyárak márkaképviseleteként. Szerte az országban több száz projektünk valósult meg az évek során, melyek között felvonók, homeliftek, teherliftek, ételliftek és akadálymentesítő berendezések is szép számban megtalálhatók. Egyaránt vállaljuk a berendezések megtervezését, kivitelezését, karbantartását, valamint régi felvonók felújítását. Termékeink ügyfeleink részére elegáns olasz formatervezést, maximálisan biztonságos használatot, a legmodernebb energiatakarékos technológiát és nem utolsósorban hosszú távú megoldásokat kínálnak. A gyárak teljes termékpalettája a rendelkezésünkre áll, így szakértő kollégáink az Önnek legmegfelelőbb berendezést tudják ajánlani a kínálatból.

 

Termékeink legtöbbször nem sorozatgyártott berendezések, hanem egyedi méret és design szerint kerülnek kialakításra. Ez nem csak arra biztosíték, hogy az Önnek legjobban tetsző berendezést fogja megkapni, de sok olyan esetben is megoldást nyújt, ahol más liftes cégek esetleg nem tudnak segíteni. Csökkentett helyigényű liftjeink, gépház nélküli felvonóink, speciális méretű homeliftjeink szinte bármilyen igényre választ jelentenek.

 

Mivel Ügyfeleink bizalma számunkra érték, adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek, csak a munkához és a karbantartáshoz használjuk fel. Ha mellettünk dönt, otthonában a szerelést megbízható csapatunk végzi majd, akikkel évek óta dolgozunk együtt. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink körébe! Kérjen tőlünk árajánlatot!