Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Toronyszerkezet - domuslift.hu

ToronyszerkezetekVIDEÓ

A toronyszerkezetek mind a homeliftek, mind pedig a liftek esetében a liftaknák kiváló alternatívái. Helytakarékosságukkal, gyors és egyszerű összeszerelésükkel és dekoratív bevonatukkal és burkolatukkal rengeteg pluszt tudnak felmutatni a hagyományos falazott aknához képest.

 

A lifttoronyok, mivel tartószerkezetük acél- vagy alumínium profilokból készül, jelentősen kevesebb helyet foglalnak egy vasbeton liftaknánál, amelynek fala az előírások szerint 15 cm vastagságú. A toronyot statikai tervek alapján a gyárból összeszerelésre kész állapotban szállítjuk, így a helyszínen csak összeszerelést igényelnek. Ez nem csak a munkafolyamatot gyorsítja meg, hanem az azzal járó kellemetlenségeket is minimalizálja, hiszen a szerkezetet akár egy bútorozott szobában is össze lehet szerelni.

 

Toronyszerkezeteink között korroziógátló festékkel kezelt alumíniumprofilok, csökkentett méretű szerkezetek és földrengésbiztos acéltornyok is találhatók. Ezek mind kültéri, mind beltéri kivitelben léteznek. 

 

A toronyszerkezet biztosítja a lehetőséget az elegáns panoráma kivitelre is: a toronyba beépített, tanúsítvánnyal rendelkező biztonsági üvegek átengedik a fényt a lift szerkezetén, így a helyiség világos és tágas marad. Természetesen a lifttoronyba szerelhető üvegek választéka is rendívül széles: a matt tejüvegek, színes vagy tükröződő üvegtáblák, és a kültéri tornyokhoz választható UV-szűrős, öntisztító vagy napkollektoros üvegek között mindenki talál tetszetős megoldást. Amennyiben olcsóbb megoldást keres, lehetőség van a toronyszerkezet dekorlemezzel történő burkolására is is.

 

Magát a tartószerkezetet is különböző kivitelekben tudjuk szállítani: a RAL színskála teljes spektruma rendelkezésre áll, de a különleges megoldások kedvelőinek márvány-, bőr- vagy fahatású, különleges dekor kivitelű vagy akár vandálbiztos kiképzésű toronyszerkezetet is tudunk biztosítani.

 

Toronyszerkezeteinkkel szinte bárhová tudunk felvonót létesíteni. Keressen meg minket kérdéseivel, és kérjen tőlünk árajánlatot!