Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Energiatakarékosság - domuslift.hu

Energiatakarékosság

Az IGV Csoport Európa egyik legnagyobb felvonógyártójaként kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemnek és a fenntarthatóságnak. Már a legegyszerűbb felvonók és homeliftek is alacsony energiafogyasztásúak, ezáltal egy családi házban nem növekszik számottevően a villanyszámla egy homelift használata esetén, és egy társasházban az állandóan használt felvonó is lényegesen kevesebb áramot használ fel mint egy régi, hagyományos lift – és ez nem csupán a környezetünknek kedvez.

 

Homeliftjeink a hagyományos, 230V-os hálózatról működnek, és bizonyítottan kevesebbet fogyasztanak egy átlagos hűtőszekrénynél. Az energiatakarékos kialakítású DomusLiftek csak menet közben fogyasztanak számottevő áramot, álló helyzetben készenléti fogyasztásuk maximum 2-3W, és akkumulátor nélkül működnek. Ez nem csak energiatakarékos és környezetbarát megoldás, hanem költségkímélő is, hiszen nem kell néhány évente akkumulátort cserélni.

 

A 380V-ról működő felvonóink a legmodernebb hajtóberendezésekkel vannak felszerelve, így minimális fogyasztás mellett garantálják a kiváló teljesítményt. A számos műszaki megoldás lehetőséget nyújt arra, hogy a teherbírás, a használat gyakorisága és egyéb tényezők figyelembe vételével a leghatékonyabb és leggazdaságosabb készüléket szereljük be. A választásban szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, hogy Ön ne csak az esztétikus fülkével legyen elégedett.

 

Kültéri liftek esetén a toronyszerkezetre lehet egy speciális napkollektoros burkolatot választani, amely a begyűjtött napenergiát betáplálja a rendszerbe. Az IGV Csoport a gyártás során olyan részletekre is odafigyelt, mint a ledes világítás, az úgynevezett inverter motor, a hidraulikus lifteknél pedig a 100%-ban lebomló olaj.

 

Ha többet szeretne megtudni felvonóink fogyasztásáról, vagy érdeklődik valamelyik termékünk felől, lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő kollégáink örömmel várják kérdéseit!