Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Liftek - domuslift.hu

LiftekVIDEÓ

Az általunk forgalmazott IGV felvonók biztonságos és energiatakarékos működésükkel, letisztult, egyedi formatervezésükkel és megbízhatóságukkal a felvonóipar termékeinek élvonalába tartoznak. A technikai és a designmegoldások sokszínűsége teszik lehetővé, hogy ezek a liftek bármilyen igény esetén kiváló alternatívát jelentsenek, legyen szó irodaházakban látványos panorámafelvonókról, társasházakban egyszerű de esztétikus liftekről, vagy kórházakban biztonsági felvonókról.

 

Az IGV csoport a felvonók fejlesztése során számos szempontot figyelembe vett, így kiemelt jelentőséget tulajdonított a zajmentes működésnek és a környezetbarát megoldásoknak, így ma már szinte minden általunk forgalmazott felvonó az „A” energiaosztályba tartozik alacsony fogyasztása miatt. 

 

A liftfejlesztések második nagy vívmánya a gépház nélküli felvonók gyártása volt, amely lehetővé tette, hogy a szokványos felvonók közel 3 négyzetméter alapterületű gépháza egy mindössze fél négyzetméter alapterületű szekrénybe, vagy teljes egészében a liftaknába kerüljön.
Szintén a felvonók helyigényének visszaszorítására jöttek létre az alacsony aknafej- és süllyesztékigényű felvonók, amelyek a legalsó szint alatt és a legfelső szint felett minimális extra helyet igényelnek, így akkor is be lehet őket építeni, ha például a pince- vagy a padlásszint nem használható.

 

Liftjeinket mind falazott aknába, mind pedig toronyszerkezetbe be tudjuk építeni. Ez utóbbinál a gyári alumíniumszerkezetet különböző borításokkal lehet választani, a vandálbiztos bevonatoktól az elegáns üvegburkolatig. Az egyedi megoldások kedvelőinek körpanoráma felvonókat is tudunk kínálni!

 

Esztétika szempontjából az olasz designerek munkáját dicsérik a fülkék és a burkolatok. Számos fülketípusból lehet választani az egyszerűtől az extravagánsig. A sablonmegoldások mind személyre szabhatók, de lehetőség van teljesen egyedi fülkét is létrehozni. Kérjen tőlünk árajánlatot, és tekintse meg élőben is burkolatmintáinkat!