Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Étel-, kisteher- és teherliftek - domuslift.hu

Étel-, kisteher- és teherliftek

A teher- és kisteherliftek hotelekben, éttermekben, patikákban, gyárakban és egyéb üzemekben könnyítik meg és teszik hatékonyabbá az ott dolgozók munkáját. Ezeknél a gépeknél elsősorban a megbízható használat, a praktikum és a munkabiztonság a legfőbb tényező, ezért mint minden általunk forgalmazott berendezés, az étel- és teherliftjeink is tanúsítvánnyal ellátott, bevizsgált, minőségi berendezések, amelyeket évtizedek alatt szakértő tervezők tökéletesítettek.

 

 

Ételliftek, kisteherliftek

 

 

Étel- és kisteherliftjeink az üzem profiljához illő kialakítással és teherbírással kaphatóak, padlószinten vagy derékmagasságban elhelyezett rakodónyílással, szimpla, osztott vagy duplafülkés kivitelben. A 24 és 300 kg közötti teherbírással és a különböző választható burkolatokkal a berendezés a mind kihasználhatóságában, mind pedig küllemében illik bármilyen enteriőrbe.

 

 

Teherfelvonók

 

A teherlifteknél elsődleges fontosságú a stabil menet, hiszen sok esetben rakományuk súlypontja is mozoghaz, például amikor nagyméretű folyadéktartályokat szállítanak. Teherliftjeink erre is megoldást nyújtanak, illetve egyedi kialakításuknak köszönhetően az emelőplatójuk meg sem mozdul a ki- és berakodásnál. Kínálatunkban utazásra alkalmas teherfelvonók is találhatók!

 

 

Ollós emelőasztalok

 

Az emelőasztalokat elsősorban anyagmozgatásra, raklapok emelésére ajánljuk. Ezenek a gépeknek nagy előnye, hogy általában nem igényelnek átalakítást, és beüzemelésük épp olyan egyszerű mint a használatuk, mindössze néhány napot vesz igénybe.

 

Tekintse meg a termékek részletes leírását, vagy forduljon kollégáinkhoz! Kérjen tőlünk árajánlatot!