Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Liftfelújítás - domuslift.hu

Liftfelújítás

Ma Magyarországon még nagyon sok helyen látni előző generációs felvonókat, amelyek modernizációja nem csak a lakók közérzetét, hanem az üzemeltetés költséghatékonyságát is jelentősen javíthatja. Ez nem csak alacsonyabb fogyasztást, könnyebben és olcsóbban beszerelhető alkatrészeket és kevesebb, a kötelezőn felüli karbantartási illetve szerelési költséget jelent, de azt a bosszantó helyzetet is megszűnteti, hogy rendszeres meghibásodás és leállás miatt feleslegesen kelljen az álló, használhatatlan lift kötelező költségeit kifizetni.

 

A mai felvonók helyigénye jóval kisebb a régiekénél, így elképzelhető, hogy egy kisebb méretű liftaknába is komfortosabb méretű fülkét tudunk biztosítani. Az általunk forgalmazott IGV felvonók között megtalálhatók a csökkentett helyigényű liftek is, amelyeket kifejezetten már használatba lévő épületek számára fejlesztettek ki.  A régi toronyszerkezeteket esztétikusabb, modernebb megjelenésűre tudjuk cserélni.

 

Lehetőség van a régi felvonók elbontására és teljes cseréjére, de a modernizációra is. Sok esetben kedvezményes hitelkonstrukciót is tudunk ajánlani. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat! Kérjen tőlünk ajánlatot!