Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Garázslift - domuslift.hu

AutóliftekVIDEÓ

Mert a hely érték!

 

Az autók egyre növekvő számával megnőtt a parkolásra használható helyek értéke is. Az autóliftek ezeknek a helyeknek a maximális és kényelmes kihasználását segítik.

 

A fülkés garázslifteket családi házakba vagy kisebb társasházak mélygarázsaiba ajánljuk, hiszen ezekkel a garázsba való lejutás útvonalát lehet lerövidíteni. Míg a régi garázslifteknél ki kellett szállni az autóból, míg azt az emelőgép mozgatta, az általunk forgalmazott modern autólifteket már a gépkocsiban ülve, kényelmesen lehet irányítani. A garázslift fülkéjének teteje speciális szigeteléssel véd a csapadékszivárgás ellen, és mivel sokféle burkolattal lehet lefedni, a terület kihasználható marad.

 

A parkolóhelyduplázó rendszereket a garázsok vagy kültéri, fedetlen parkolók befogadóképességének növelésére fejlesztették ki. Ezeken a berendezéseken két vagy több kocsi parkolhat egyszerre egymás felett, ezzel kihasználva a garázsok esetében rendelkezésre álló belmagasságot, parkolóudvarok estében pedig akár duplájára növelve a férőhelyek számát.

 

Az általunk forgalmazott más termékekhez hasonlóan az autóliftek is bevizsgált, tanúsítvánnyal ellátott, a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő, biztonságos és megbízható berendezések. Válassza Ön is a minőséget! Kérjen tőlünk árajánlatot!