Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Felvonó karbantartás - domuslift.hu

Karbantarás

Válasszon karbantartást hűségidő nélkül!

 

Bár a modern lifteknél számos berendezés gondoskodik az üzembiztos használatról, a folyamatos és biztonságos működéshez a rendszeres karbantartásra is szükség van, amelynek biztosítása a tulajdonos vagy üzemeltető feladata. Ez nem csupán a vonatkozó kormányrendelet miatt szükséges, de bizonyos alkatrészeket rendszeresen ellenőrizni illetve cserélni kell, mert azok a használat során elkopnak, és elhanyagolásuk komolyabb meghibásodáshoz is vezethet.

 

A liftek esetében havonta, a homeliftek esetében háromhavonta kell elvégezni a berendezés teljeskörű vizsgálatát. Ezt a vizsgálatot szakember végzi és az elvégzett munkát a berendezés felvonókönyvébe dokumentálja. A dokumentáció rendszerességét minden liftnél és homeliftnél évente két alkalommal ellenőrzik. Az új berendezések esetében évente, a 10 évnél régebben üzemelő felvonók esetében pedig félévente felülvizsgálatot kell tartani, amelynek során meghosszabbítják a lift működési engedélyét. Ezek a vizsgálatok az Önök biztonságát szolgálják, és Önök így biztosak lehetnek abban is, hogy a karbantartó cég megfelelően látja el a feladatait.

 

Ellentétben más multinacionális vállalatokkal, ahol a liftekhez azok élethosszáig tartó karbantartási monopólium is társul, az általunk képviselt IGV liftjeit választva Ön szabadon választhatja meg az Önnek legkedvezőbb ajánlatot kínáló karbantartó céget.

 

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért kedvező árakkal és megbízható szakemberekkel dolgozunk, és bízunk a hosszútávú együttműködésben, de ez az Ön számára nem jelent kötelezettséget!

 

Cégünk országszerte több száz felvonóberendezés és homelift karbantartását végzi. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink táborába! Kérjen tőlünk árajánlatot karbantartásra!