Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Felvonók szállodákba - domuslift.hu

Felvonók szállodákba

A szállodákban manapság már elvárás a felvonó, és jogszabályi előírások is vonatkoznak az akadálymentes közlekedés megvalósítására, hiszen bármikor érkezhetnek kerekesszékes vendégek is, akiknek a kényelmét szintén biztosítani kell.

 

A már meglévő épületekben helyhiány miatt nem mindig alkalmazhatók a hagyományos felvonók, így ezekben az esetekben javasoljuk a csökkentett süllyeszték- és aknafejigényű felvonókat, amelyek a nagy fülkeméret megtartása mellett is minimális felső és alsó aknateret igényelnek.

 

Mivel az IGV egyik legnagyobb erőssége a designerfelvonók gyártása, a szállodák impozáns belső tereibe számos látványos megoldást tudunk ajánlani. A különleges panoráma- és körpanoráma liftek, különleges kialakítású, egyedi megvilágítású fülkék még lenyűgözőbbé teszik a vendégek elé táruló látványt.

 

Liftjeink a design mellett energiatakarékos működésükben is kiemelkedők: az általunk forgalmazott „A” energiaosztályba tartozó felvonók folyamatos működés közben is alacsony fogyasztást produkálnak, zajkibocsátásuk pedig minimális. Gépház nélküli felvonóink további előnye, hogy a megszokott, 3 négyzetméter alapterületű liftgépházat egy fél négyzetméteres gépszekrénybe vagy akár a liftaknába is el lehet helyezni.

 

Különösen a nagy forgalmú szállodákban alkalmazhatók praktikusan az úgynevezett duplex vagy triplex felvonók. Ilyenkor két vagy három felvonó található egymás mellett, és a hívógomb megnyomására az a lift reagál, amely haladási irány, a közelség és a benne utazók száma alapján a leggyorsabban a szintre tud érkezni.

 

A szálloda működését megkönnyítő egyéb berendezések, például szennyes- és ételliftek megnövelhetik a kiszolgálás hatékonyságát és ezzel a vendégek kényelemérzetét is. Kollégáink örömmel állnak a rendelkezésükre az Ön szállodájának működését segítő emelőberendezések kiválasztásában. Akadálymentesítési, bővítési pályázataikhoz is örömmel készítünk ajánlatot beépítendő felvonókra és akadálymentesítő berendezésekre! Kérjen tőlünk árajánlatot!