Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Felvonók kórházakba - domuslift.hu

Felvonók kórházakba

Ma már a korházak működésének előírt feltétele a beteglift, amely nélkül az intézmény nem kap működési engedélyt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálattól. A beteglifteknek azonban rendkívül speciális igényeknek kell, hogy megfeleljenek. A kórházakban a felvonóknak bírniuk kell az állandó, 24 órás terhelést, a lehető leglogikusabb vezérléssel kell a betegek és orvosok sokaságát minél előbb a megfelelő szintre juttatniuk. Nem csupán az akadálymentes használatot kell biztosítaniuk, de sokszor a csak hordággyal szállítható betegeket olykor több kísérővel, sőt, akár az életben tartó vagy altatógépekkel együtt is be kell tudniuk fogadni. A kórházakba tehát nagy kapacitású, magas teherbírású, gyors és megbízható betegliftekre van szükség.

 

Az IGV a világ legnagyobb felvonógyártói között is az élmezőnyben van a kórházakban praktikusan használható betegliftek gyártásában. Az igényekhez igazított fülkeméret lehetővé teszi, hogy a konkrét intézmény adottságaihoz legmegfelelőbb liftet tervezzük be az épületbe. A teleszkópos automata ajtók, a Braille-írással ellátott nyomógombok és az emeleteket jelző hangbemondás gondoskodnak arról, hogy a különböző érzékszervi problémákkal küzdő, esetleg mozgássérült betegek is önállóan tudjanak közlekedni az épületben. Az inox kivitel lehetővé teszi a fülke sterilizálását. Szükség esetén biztonsági kulccsal lehet a sürgősségi utazást biztosítani, így például egy életveszélyes állapotban lévő beteget egyből a megfelelő szintre lehet szállítani; ilyenkor a lift még akkor sem áll meg más szinteken, ha ott már megnyomták a hívógombot. Amennyiben két vagy több liftet is be lehet szerelni egymás mellé, úgy lehetőség van arra, hogy a liftek „kommunikáljanak egymással”, vagyis a lift hívására az a felvonó reagál, amely a haladási irány, a leadott parancsok és a fülkében utazók száma alapján a jobb választás.

 

A kórházak korszerűsítéséhez a modern beteglifteken túl nagyban hozzájárulhatnak az ételliftek, szennyesliftek és a steril felvonók is. Az intézmény korszerű működésének megteremtéséhez tekintse meg kisteherliftjeinket is! Kérjen tőlünk árajánlatot!