Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Csökkentett helyigényű litek - domuslift.hu

Csökkentett helyigényű liftek

Felvonó kis méretű aknához


Meglévő épületek esetén a felvonó kialakításának sokszor műszaki és technikai problémák szabhatnak határt. Az épületek alapozása és szigetelése, a magas talajvíz, vagy akár az alacsony tetőkialakítás miatt gyakran nem lehet a felvonók létesítéséhez szükséges süllyeszték (legalsó szint padlója és az akna alja közötti terület általában minimum 1,2 m) vagy aknafej (legfelső szint padlószintje és az akna teteje közötti terület általában minium 3,4 m) szabványban előírt méreteit biztosítani. Ezekre az esetekre kínál megoldást a csökkentett helyigényű SuperDomus felvonó, amely megfelel a Felvonódirekíva követelményeinek.

 

Katalógus

 

Kizárólag használatban lévő épületek esetén lehetőség nyílik csökkentett aknafej és süllyeszték igényű felvonók elhelyezésére, így az akna süllyesztékének, a SuperDomus felvonó alkalmazásával mindössze 20–23 cm mélynek kell lennie és az aknafej méretre sem feltétlenül kell több, mint 2,5 méter.

 

A SuperDomus berendezések kompakt méreteik miatt szűk aknák esetén is kiválóan alkalmazhatóak a fülke maximális méreteinek megtartása mellett.

 

A SuperDomus egy gépház nélküli hidraulikus vagy elektromos felvonó, így a gép elhelyezéséhez sem kell külön helyiséget biztosítani. A felvonó gépházat egy összesen 95 × 40 × 185 cm gépszekrény helyettesíti, mely az aknától 20 méteres távolságon belül bárhol elhelyezhető.

 

Az olasz designerek által tervezett Superdomus felvonók bármilyen stílusú környezetbe remekül illeszkednek, hiszen az egyszerű fehér vagy inox kiviteltől a klasszikus fa hatású burkolaton át a pontmegfogásos üvegborításig a lehetőségek száma szinte végtelen. A számos, katalógusunkban megtalálható változaton kívül egyedi megoldásokra is van lehetőség, így például megoldható, hogy az üzlettér járólapját vagy laminált parkettáját, esetleg tapétáját alkalmazzák a fülke belső kialakításakor.

 

A berendezések rendelkeznek típus tanúsítvánnyal és megfelelnek az MSZ EN 81-21 szabvány követelményeinek.

 

A SuperDomus felvonók mind falazott aknás, mind toronyszerkezetes változatban kivitelezhetők. Kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére az Önnek legmegfelelőbb készülék kiválasztásához. Ne hátráljon meg legyőzhetetlennek tűnő akadályoktól! Egyedi méretekre specializálódtunk, kérjen ingyenes tanácsadást kollegáinktól!