Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Panorámaliftek - domuslift.hu

Panorámaliftek

A panorámafelvonók visszafogott, mégis látványos megjelenésükkel szinte bármilyen épületben jól mutatnak, legyen szó modern, minimalista stílusú belső térről vagy egy régi, kovácsoltvas-korlátos lépcsőházról. Az üvegtorony légies megjelenése még a legszűkebb helyeket sem teszi nyomasztóvá, hiszen átengedi a fényt, ezáltal a tér tágas marad.

 

icon.gif

 

A panorámaliftek, ahogy a többi toronyszerkezetes lift, magukban hordozzák a gyors és beépítés és a helytakarékosság előnyeit is, hiszen az alumíniumszerkezet, amelyet a helyszínen már csak össze kell építeni, jóval kevesebb helyet foglal egy 15 cm-es falvastagságú, szabályosan megépített liftaknánál, és gyorsabban is készül el annál. Az üvegszerkezet ezen kívül nem avatkozik bele a belső tér vagy a homlokzat látványába, és megjelenése az üvegpanelek színével és felfüggesztésével, valamint a toronyszerkezet elemeinek különleges burkolataival könnyen beilleszthető a látványba.

 

A toronyszerkezet különféle kültéri és beltéri burkolatai között megtalálhatók a bőr, fa és kő hatású, márványt időző és vandálbiztos kivitelek is. Az üvegburkolatok esetében a különböző színű átlátszó- és tejüvegek, tükröződő bevonattal ellátott, vagy kültéri beépítés esetén UV-szűrős, öntisztító vagy napelemekkel felszerelt üvegpanelek közül lehet választani. A pontmegfogásos üvegillesztés modern hatást kölcsönöz a lifttoronynak, míg a hagyományos megoldás visszafogottabb.

 

A panorámaliftek tehát mind felújításnál, mind pedig új épületekben kiváló megoldást jelentenek helytakarékosságukkal és elegáns megjelenésükkel. Termékpalettánkon az extravagáns körpanoráma felvonók is megtalálhatók. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az Önnek megfelelő lift megtervezésében. Kérjen tőlünk árajánlatot!