Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Kisteherliftek - domuslift.hu

Kisteherliftek, ételliftek

Az ételliftek már a Csengetett, Mylord című sorozat óta a köztudatban vannak, manapság azonban a kisteherliftek használata igen elterjedt, és egyáltalán nem csupán úri huncutság. Természetesen a luxus kedvelőit továbbra is tökéletesen kiszolgálják ezek a megbízható és praktikus gépek, hiszen villaépületekben, sőt, akár yachtokon is beépíthetők, a kisteherliftek használhatósága azonban jóval sokrétűbb.

 

 A kisteherliftek sok üzemben könnyítik meg az ott dolgozók munkáját: a könyvtárakban az olvasótermek és a raktárak, éttermekben a konyha és az étkezőtér, szállodákban a folyosók és a mosókonyhák közötti összeköttetésére kínálnak idő- és energiatakarékos megoldást. Maximális 300 kg-os teherírásuk alkalmassá teszi őket kisebb rakományok mozgatására, de patikákban gyógyszerszállításra, üzletekben árumozgatásra, villaépületekben a komfort fokozására is használhatjuk őket.

 

icon.gif

 

Cégünk a több mint 60 éves Daldoss Elevetronic S. p. A. kisteherliftjeit forgalmazza. A gyártó több évtizedes tapasztalata tette lehetővé, hogy a Microlift néven forgalmazott kisteherliftek bármilyen igénynek meg tudjanak felelni. A padlószinten nyíló liftek a nagyobb terhek berakodása esetén praktikusak, a két oldalon nyíló, osztott rakodófülkés modellek pedig akkor nyújtanak kiváló megoldást, ha például ételt és szennyesedényt is szállítani kívánunk. Bár a kisteherliftekben emberek nem utazhatnak, a gyártó kifejezett figyelmet fordít a lifttel dolgozók és a környezetében tartózkodók biztonságára, így például a rakodóajtó nem nyitható, ha a felvonó nem tartózkodik az adott szinten.

 

A Microlift kisteherliftek minimum 24, maximum 300 kg-os teherbírásúak, és mintegy 15 színben elérhetők, így bármilyen igénynek és elvárásnak meg tudnak felelni. Ezt jól bizonyítja az elégedett használók hosszú sora is a McDonaldstól a Louis Vuittonig.

 

Takarítson meg időt, pénzt és energiát! Ha kérdése van, kollégáink örömmel állnak a rendelkezésére. Kérjen tőlünk árajánlatot!