Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Teherfelvonók - domuslift.hu

Teherliftek

Teherliftjeink 300 kg-tól akár több mint 10 tonnás teherbírásukkal segítenek a többszintes gyárak, ipari parkok, csarnokok, raktárak és egyéb üzemek hatékony működésében. Az állandó használat és a nagy súlyok mozgatása miatt kiemelten fontos a jól megtervezett, a célnak megfelelő és kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező teherliftek választása - mi pontosan ezeket kínáljuk Önnek az olasz UPdinamic felvonógyár teherliftjeivel.

 

Minél nagyobb súlyt szállít egy teherlift, annál fontosabb, hogy megfelelő precizitással álljon a szintre és ne billenjen meg a terheléstől. Teherliftjeink egyedülálló módon szintre érkezéskor több pontos mechanikai rögzítéssel állnak meg, így több tonna raklap vagy akár egy megpakolt targonca alatt sem inognak meg. A zárat minden esetben egy rövid, felfelé irányuló mozgás nyitja ki induláskor.

 

A stabil menet biztosítása olyan üzemekben lehet kiemelt fontosságú, ahol például nagy mennyiségű folyadékot szállítanak hordókban, hiszen ezek tartalma a lifthez szállításkor lötyögni kezd. Teherliftjeink azonban az ország több pontján is bizonyítottak borházakban egyenletes és biztos haladásukkal.

 

Mivel vannak olyan teherliftek, amelyek személye szállítására is alkalmasak, ilyen üzemekben elengedhetetlen a maximálisan biztonságos használat. A teherliftjeink - más termékeinkhez hasonlóan - bevizsgált, tanúsítvánnyal ellátott, az Uniós normáknak és a munkavédelmi előírásoknak megfelelő gépek. Ha Ön sem szeretné elválasztani a hatékonyságot a biztonságtól, kérjen tőlünk árajánlatot!