Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Emelőasztalok - domuslift.hu

Emelőasztalok

Az emelőasztalok leggyakrabban ollós rendszerűek, amely azt jelenti, hogy egy X alakú lábazaton állnak, amelynek nyílása és csukódása szabályozza az emelőplató magasságát. Nagy előnyük, hogy legtöbbször nem igényelnek aknát, illetve az egyszerűbb változatokat görgős alvázzal könnyen lehet mozgatni is, így nem csak praktikus, de költséghatékony kiegészítői lehetnek szinte bármilyen többszintes üzemnek. Billentő funkció esetében azonban aknával vagy a padlóhoz rögzítéssel kell őket biztosítani.

 

Ezek a gépek igen sokféle méretben elérhetők, ezért felhasználásuk is rendkívül sokoldalú: a kisebb berendezésekkel raklapokat és szállítmányokat lehet könnyedén mozgatni, ezért többszintes raktárakban, postákon, nyomdákban kiváló szolgálatot tesznek. A nagyobb gépek ezzel szemben autók, vagy akár hajók emelésére is alkalmasak, sőt, a magas emelésű változatok akár 6 méter feletti magassággal is megbirkóznak.

 

Az ollós emelőasztalok teherbírása 500 és 7000 kg között, emelési sebességük pedig percenként 2 és 6 méter között mozog. Mivel nagy súlyokat mozgató gépekről van szó, nem csak megfelelően felkészült gépkezelőkre, de a megfelelően kiválasztott gépre is szükség van. Munkatársaink készséggel segítenek a döntésben. Kérjen tőlünk árajánlatot!