Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Garázsliftek - domuslift.hu

Garázsliftek

Kényelem és biztonság


Létezik olyan autólift, amit kényelmesen, kocsijában ülve használhat? Igen! Ha nem szeretne be- és kihajtáskor minden alkalommal kétszer beülni az autójába, akkor a legjobb helyen jár.

 

Az általunk forgalmazott UPdinamic gyártmányú garázsliftek a jelenleg kapható legkényelmesebb modellek közé tartoznak. Ezek az autóliftek tanúsítottan elég biztonságosak ahhoz, hogy az autót vezetőjével együtt szállítsák, a sofőrnek ne kelljen lépcsőn lemennie a garázsba az autója után, akár esik, akár fúj. A gép négy ponton rögzíti a platót, így le- és felhajtásnál az nem mozdul el, nem rugózik, és szenzorok jelzik, hogy az autó biztonságosan áll-e a platón. Bár a nyomógombot folyamatosan nyomva kell tartani, ezt megkönnyíti az, hogy mind a két oldalon található nyomógombpanel: így nem számít, hogy előrefelé vagy tolatva állt be, mindenképpen kényelmesen eléri majd a gombokat a vezetőülésből.

 

Fülke nélküli autóliftek

 

A fülke nélküli autólifteket fedett garázsokba ajánljuk, ahol nem fenyeget a beázás veszélye. Ez a rejtett garázsmegoldás több autó elhelyezésére is alkalmas, és a tetőfelület is kihasználható marad, kerülhet rá térkőburkolat, gyep vagy akár virágágyás is. A tetőlapra megfelelő kialakítás mellett parkolni is lehet, azonban a garázslift használata előtt le kell hajtani a tetőről.

 

Fülkés autóliftek


Kültéri beszerelés esetén, vagy azoknak, akiknek a plató körbekerítése nagyobb biztonságérzetet nyújt, ajánljuk a fülkés garázsliftet. Ennek előnye, hogy az akna, és ezen keresztül a mélygarázs az autóemelő használata közben is védve van az eső és a hó elől. A fülke tetejét akár térkővel is lehet burkolni, így az összecsukódó fémlemezes megoldásokkal ellentétben nem csupán esztétikus megjelenést nyújt, de kihasználható is marad. Ez a fajta tetőmegoldás kültéri beszerelés esetén is jól szigetel, és a kerülete vízelvezető rendszerrel van ellátva, így nem kell attól tartania, hogy garázsát a liftaknán keresztül eláztatja az eső.