Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Parkolórendszer - domuslift.hu

Helysokszorozó parkolórendszerek

Manapság az autók egyre növekvő száma miatt igen fontos a parkolóhelyek megfelelő kihasználása, és néha még ez sem elég. Amikor a garázs nem képes megfelelő mennyiségű autót befogadni, akkor tesznek jó szolgálatot az ollós vagy villás autóemelők. Ezek a berendezések az elsőként bepakoló autót felemelik, így a következő gépkocsi alájuk tud parkolni. Természetesen ilyenkor az alulra beálló kocsinak előbb ki kell állnia, hogy a másikat le lehessen ereszteni.

 

Az ilyen parkolórendszerek költségei lényegesen alacsonyabbak a garázsliftekénél, és a beszerelésük is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Mivel itt nincs szükség akna kialakítására, egy megfelelő, legalább 3 méteres belmagassággal rendelkező garázsban átalakítások nélkül lehet az ollós autóemelőket telepíteni. Ez tehát a leggyorsabb és legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha meg szeretné duplázni parkolóhelyeinek számát. A berendezések mind tanúsítvánnyal ellátott, a hatályos szabványoknak megfelelő emelőgépek, így Ön biztonságban tudhatja autóját akár a felső, akár az alsó pozícióban parkol. Fontos azonban megjegyezni, hogy a parkolóhelyduplázó használata előtt mindenkinek el kell hagynia a gépjárművet!

 

Az autóemelők több fajtája közül a rendelkezésre álló hely és a várható terhelés alapján munkatársaink szívesen segítenek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb parkolórendszert. Kérjen tőlünk árajánlatot!