Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Toronyszerkezetes DomusLiftek - domuslift.hu

Toronyszerkezetes homeliftek

A toronyszerkezet a liftakna helytakarékos és dekoratív alternatívája, amely többnyire alumíniumból készül, és a lift körbehatárolására szolgál. Egyik nagy előnye, hogy egy aknafalhoz képest, amely meghatározott vastagságú, ez a szerkezet jóval kevesebb helyet foglal, így a fülke még komfortosabbá tételéhez spórol meg értékes centimétereket.

 

A toronyszerkezet a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb választás, ha már meglévő épületbe szeretne homeliftet. Mivel a gyártótól készen érkeznek a torony elemei, az összeszerelés minimális zajjal, piszokkal és kellemetlenséggel jár, hiszen sem hegeszteni, sem vágni, sem festeni nem kell a helyszínen. A beszerelés így mindössze néhány napot vesz igénybe.

 

A toronyszerkezetes Domusliftek esztétikailag is kiválóan illeszkednek bármilyen környezetbe, amit az olasz designerek által tervezett burkolatok és kivitelek tesznek lehetővé. Az egyszerűbb és olcsóbb dekorlemezes burkolatoktól a panoráma kivitelig terjedő skálán bárki megtalálja a neki tetsző megoldást.

 

A torony szerkezetét és borítását a katalógusban található minták alapján választhatja ki, és dönthet teljesen burkolt vagy üvegezett megoldások között. Több színben elérhető a klasszikus stílusú enteriőrökbe illő fa hatású festés, és a modern környezetbe illő inox kivitel is, ahogy választható a RAL színskála valamennyi színe és számos egyéb borítás.

 

Az üvegburkolatoknál választhat látványos panorámakivitelt, tükröződő vagy tejüveget, hagyományos keretes vagy különleges pontmegfogásos megoldással. Szinte minden kategóriában lehetőség van egyedi megoldásokra is. Az üvegezett toronyszerkezet kültéri beszerelés esetén is választható, hiszen minden torony esetében tanúsítvánnyal ellátott biztonsági üveget használunk, ezek pedig ellenállnak bármilyen időjárási körülménynek. Az üvegburkolatok széles választékában helyet kaptak a napfényszűrő Stopsol üvegek, a speciális öntisztító bevonat és a napkollektoros kivitel is.

 

A toronyszerkezetek minden esetben statikai terv alapján készülnek. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a beépítés ehetőségeit illetően. Kérjen tőlünk árajánlatot!