Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Kis méretű homeliftek - domuslift.hu

Kompakt méretű DomusLiftek

DomusLift-S széria


A homeliftek kényelme akkor is elérhető, ha csak minimális hely áll rendelkezésre a megvalósításukhoz. Az IGV ezért fejlesztette ki a kimondottan szűk terekbe tervezett DomusLift-S modellt, amely minden tekintetben ugyanazt nyújtja mint a többi homeliftünk, csak jóval kisebb helyet foglal.

 

icon.gif

 

A kisméretű homelifteknek mind kültéri, mind beltéri beépítésük lehetséges, falazott aknában és  toronyszerkezetben egyaránt. A DomusLift-S legkisebb fülkemérete 58×50 cm-es, amely még mindig elég tágas egy embernek, akár csomagokkal együtt.

 

A design szempontjából a kisméretű homelifteknél sem kell lemondani az esztétikus megjelenésről, hiszen ugyanazok a lehetőségek, kivitelek és burkolatok választhatók ezekhez a modellekhez is, mint a hagyományos homeliftekhez. Az elegáns kivitelt az alumíniumprofilok nélküli, egy lapból álló oldalfalak fokozzák.

 

Ha Ön is kis helyre szeretne elegáns, különleges megjelenésű DomusLiftet, nem kell tovább keresnie. Kollégáink készséggel segítenek megtalálni az Önnek megfelelő megoldást. Kérjen tőlünk árajánlatot!