Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Költséghatékony homeliftek - domuslift.hu

Költséghatékony DomusLiftek

A DomusLiftek széles választékában helyet kaptak az egyszerűbb kivitelű és olcsó Reset homeliftek is, amelyek kis helyigényükkel, gyors telepítésükkel és visszafogott áraikkal a szűkebb költségvetésből gazdálkodók számára jelentenek ideális megoldást akár kényelmi, akár akadálymentesítési problémákra.


A hidraulikus hajtású Reset homeliftek a többi homelifthez hasonlóan beépíthetők aknába vagy toronyszerkezetbe, kül- és beltéren egyaránt. A speciális acél toronyszerkezet biztosítja a minimális kellemetlenséggel járó, gyors beszerelést. A Reset homeliftek süllyesztékigénye mindössze 13 cm, ahogy a legfelső szint felett sincs szükség nagyobb aknafejre.


A Reset DomusLiftekhez tartozó acél toronyszerkezet méretei is kisebbek, mint a hagyományos homelifttekkel forgalmazott alumínium struktúráé. Bár így igen kis helyre is be lehet szerelni őket, fontos megemlíteni, hogy a Resetek nagyobb méretben is elérhetőek.


A Reset homeliftek ugyanazt a biztonságot és kényelmet nyújtják, ugyanazt a minőséget képviselik mint a DomusLift, alacsony árukat a design visszafogottsága magyarázza. Bár a lehetőségek száma szűkebb, a választás szabadsága még mindig az Öné: lapozza át katalógusunkat és kérjen tőlünk árajánlatot!