Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 IGV felvonógyár - domuslift.hu

IGV – a designerliftek olasz gyártója

Az IGV bemutatása

 

Az IGV egyike Európa legnagyobb felvonógyártó cégeinek:

 • 1966-ban alapították

 • 1993-ban kapta meg az ISO 9001 minősítést                                              

 • gyárerülete 22.000 m2

 • 300 alkalmazottja van

   

A vállalat több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a felvonók piacán. Saját gyártású felvonói kiterjedt kutatások után folyamatos technológiai fejlesztésen esnek át. Az új termékek tesztelését az IGV saját készítésű teszt toronyban végzi. A gyár forgalmának 55%-a származik az olaszországi piacról, a fennmaradó 45% a világ 40 különböző országában (Ausztráliától Vietnámig) realizálódik.

 

A Schindler Group által ellenőrzött és jóváhagyott, valamint az olasz, svájci, indiai, német, francia képviseletek által rendszeresen vásárolt IGV termékek a következők:

 • DomusLift® Standard, Small, XL és Reset® homelift modellek automata, félautomata vagy manuális ajtóval
 • SuperDomus® Csökkentett aknafejjel és süllyesztékkel ellátott hidraulikus és elektromos felvonók
  • Idrofit® és Superidrofit® gépház nélküli hidraulikus felvonó modellek
  • Competition500® és Overfit® gépház nélküli gearless elektromos modellek
  • Ultra esztétikus alumínium és acél toronyszerkezetek

 

A termékek típustanúsítvánnyal rendelkeznek!

 

A DomusLift az IGV tervezőinek ötlete. A könnyen és gyorsan beszerelhető homelift, kifejezetten családi házak, villák, lakások, nyaralók és üdülők részére, hiszen kényelmes megoldás szintkülönbségek áthidalására. A berendezés olasz megalkotói sikeresen egybeolvasztották a funkcionalitást és az esztétikus megjelenést. A DomusLift minden részletében magán viseli az olasz stílusjegyeket. A termék Európa és Ausztrália legkeresettebb házi felvonója.

 

Az IGV felvonói kiválóan illeszkednek környezetükbe, és maximálisan szolgálják a felhasználók kényelmét. A gyártó termékeit és szolgáltatásait megbízhatóság és egyediség jellemzi. Modern megjelenés, esztétikus és elegáns külső, klasszikus hangulat, mindez megvalósítható az IGV által forgalmazott fülke burkolóelemek széles választékával. Ha Ön is szeretne az IGV termékek elégedett felhasználói közé tartozni, kérjen tőlünk ajánlatot!