Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /mnt/www/data/unilift/www/core/class.xml_parser.php on line 144 Homelift automata ajtóval - domuslift.hu

Automata ajtós homeliftek

A modern felvonóberendezések ma már kizárólag automata ajtóval kerülnek ki a felvonógyárakból. A fülke- és az emeleti ajtók tökéletes szinkronban, egyszerre nyílnak. Ez a mérnöki pontosságú, precíz működés egy jó felvonó elengedhetetlen kelléke. Ezzel szemben egy hagyományos homelift – elsősorban hely- és költségtakarékosság miatt – kézi emeleti ajtóval és fülkeajtót helyettesítő fényfüggönnyel rendelkezik. A DomusLift berendezések gyártója, az olasz IGV a világon az elsők között fejlesztette ki az automata ajtóval is szerelhető homelifteket.

 

Az önműködő ajtós DomusLifteket azoknak ajánljuk, akik a modern felvonók minden kényelmét élvezni szeretnék. A teleszkópos, oldalra tolódó ajtók nem csupán helytakarékos és kényelmes megoldást jelentenek, de további előnyöket is hordoznak magukban.
icon.gif

 

Mivel az önműködő ajtós DomusLiftek rendelkeznek fülkeajtóval is, így az automata ajtók mellé választható az automata nyomógombos vezérlés. Ez biztosítja, hogy a fülkét a kívánt szintre lehessen irányítani az emeleti gombok folyamatos nyomvatartásának igénye nélkül.

 

A felvonóknál megszokott biztonsági berendezések sora garantálja a teljesen veszélytelen használatot: az ajtó kéretlen záródását  fotocella vagy fényfüggöny gátolja, a szorításgátló berendezés azonnal kinyitja az ajtót, ha valami véletlenül mégis a csukódás útjába kerülne, valamint egy úgynevetett biztonsági vonal felügyeli, hogy a fülke ne tudjon nyitott ajtókkal elindulni.

 

Az automata ajtós DomusLiftek tehát biztonságosak, kényelmesek, akár egy felvonó, megtartva a homeliftek minden előnyét: az alacsony fenntartási költségeket, rengeteg változatos designmegoldást, kis helyigényt, alacsonyabb energiafogyasztást, és az olcsóbb beszerelési költségeket. Miért érné be kevesebbel? Kérjen tőlünk árajánlatot!